Многопрофилната болница за активно лечение Св.Анна във Варна настоя, че

...
 Многопрофилната болница за активно лечение Св.Анна във Варна настоя, че
Коментари Харесай

Варненското ДКЦ: Почитаният на стълбите е бездомник

 

Многопрофилната болница за интензивно лекуване " Св.Анна " във Варна настоя, че нямат никаква връзка с случая пред ДКЦ 4 през вчерашния ден.

" Става дума за умрял мъж пред ДКЦ 4, което се намира в болничното заведение, само че не е част от нея ", настояват от лечебното заведение, представени от БНР.

Припомням ви, че мъжът умря на стълбите, пред постройката на поликлиниката, а час тялото му увисвам загърнато с чаршаф, положено на стол, повече от час.

По информация от управлението на ДКЦ 4, той е бил един от бездомните хора, които са се навъртали в региона на поликлиниката. Мъжът е посетил персоналния си доктор в здравното заведение, който му е дал направление за уролог.

След излизането си от поликлиниката,той се е почувствал зле, дали са му стол от близкото кафене, само че малко по-късно умрял.

След като са били известени, от ДКЦ-4 са подали сигнал до Второ ръководство на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, както и на обществените служби, които са пристигнали на място.

Що се отнася до това, че мъжът е прокиснал пред поликлиниката близо час, процедурата постанова тялото да не се реалокира, до момента в който не дойдат специалистите за съдебно-медицинска експертиза.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР